Programa
d’activitats

tallers
gastronòmics

Tallers gastronòmics amb #EspàrrecGavà

Des de l’Ajuntament de Gavà i, dins de les activitats que s’organitzen durant Temps d’Espàrrecs, us animen a participar en els “Tallers gastronòmics amb #EspàrrecGavà

En què consisteix?

Seran tres tallers en locals destacats de la restauració gavanenca, que ens ensenyaran els seus secrets per cuinar el producte estrella de la nostra horta, l’Espàrrec de Gavà, compartit amb pageses i pagesos de la ciutat.

A qui s'adreça?

A la ciutadania de Gavà.

Què aprendràs:

  • Coneixement del producte i preparació.
  • Elaboració i presentació.
  • Degustació.

Què farem?

  • En cada sessió, els restauradors explicaran alguna de les seves receptes amb l’Espàrrec de Gavà i com tracten el producte per treure la seva màxima expressió gastronòmica.
  • Oferiran consells de com treballar el producte, perquè el puguem consumir també a casa.
  • Compartirem també els coneixements de pageses i pagesos de Gavà, que cada dia cuiden el producte de la seva horta per oferir-lo a restauradors i ciutadania.

Quan es realitzarà?

  • Divendres 26 d’abril de 18 a 19.30 h • Taller a Mise en Place

Ana Maria Rivas i Rafael Ángel Fernández han convertit el seu restaurant en una referència de la restauració gavanenca. Ens obren la seva cuina per explicar-nos els seus secrets a la cuina, amb unes propostes que combinen la tècnica, i on el sabor d’un producte com l’Espàrrec de Gavà sigui protagonista. 

Quan es venen al cap els noms de Marc González i Karla Ramírez, parlem del millor menjar japonès de la ciutat. Elaboren artesanalment unes propostes seguint la tradicional japonesa amb ingredients de la millor qualitat, com l’Espàrrec de Gavà, que durant la temporada és un dels eixos de la seva carta.

  • Dimarts 30 d’abril de 18 a 19.30.h • Taller al Tasta’mm

José Antonio Vílchez és un dels xefs amb més talent de Gavà i el Baix Llobregat, i destaca per la seva aposta per l’alta cuina i el fast food, dos conceptes que semblen antagònics, però que el xef i el seu equip creatiu han estat capaços de fusionar, a més de ser un dels grans defensors a la cuina de l’Espàrrec de Gavà.

Quin cost té?

La inscripció és de 6 €.
Pagament a través de Bizum a l’empresa Gastronomia de Proximitat (679245805) o al mateix establiment, màxim un dia abans de la realització del taller.

CONCURS
D'APARADORS

En línia amb la promoció de l’espàrrec gavanenc, Temps d’Espàrrecs també premia la creativitat i originalitat en la decoració dels aparadors dels comerços. Si sou de Gavà i disposeu d’un establiment comercial ja us podeu inscriure al Concurs d’Aparadors!

També pots participar votant a l’aparador més creatiu i divertit dels participants en el Concurs. Vota a través d’aquest enllaç.

Escape room
«Temps d’Espàrrecs»

Una manera divertida d’aprendre sobre la teva ciutat i la Fira d’Espàrrecs a
través del joc. T’animes a resoldre els diferents enigmes?

Punt d’inici: plaça de Jaume Balmes.

Mostra
d’entitats

Vine a descobrir el teixit associatiu de Gavà. Entitats de diferents àmbits —culturals, socials, de cooperació, esportives, de lleure, etc.— ens mostren els seus projectes i ens ofereixen una gran varietat d’activitats per donar a conèixer la gran tasca que fan dia a dia.

Plànol del
recinte firal