Gastrogavà

GastroGavà 2024, torna als restaurants i bars de la ciutat per posar en valor l’#EspàrrecGavà

Emmarcat al Temps d’Espàrrecs, Gavà viurà de nou, després de l’èxit de l’edició 2023, una nova edició de GastroGavà i donarà l’oportunitat de degustar la versatilitat de l’espàrrec blanc en dos formats: “A la carta”, del 25 d’abril al 5 de maig, amb el tast dels platillos i plats directament a una vintena de restaurants participants; i en format Fira Tapa, a l’espai gastronòmic de la Fira (pl. Jaume Balmes), el 3, 4 i 5 d’abril, també amb 18 participants.


Els cellers més importants de la ciutat també faran tastos de vins de la terra en el marc de la cinquena edició de la Mostra de vins.


GastroGavà consolida propostes, com els ShowCookings a 4 mans. Hi participaran restauradors de la ciutat en col·laboració amb l’Escola d’Hosteleria de Sant Feliu; a més d’un xef d’Estrella Michelin, amb el suport de San Miguel i el Premis Josep Lladonosa, que protagonitzarà la programació de diumenge.


En l’edició d’enguany, després de la notorietat que va tenir entre la ciutadania, es tornaran a desenvolupar a restaurants de la ciutat diferents tallers gastronòmics on es donaran consells per cuinar l’Espàrrec de Gavà i treure el millor profit a un dels productes estrella del Parc Agrari.

Més informació: gastrogava.cat